Yhteystiedot

Sampolan Lämpö ja Huolto Oy
Kouvonraitti 3
28370 PORI
puh: (02) 6302 500
Päivystys: 044 5302 510

Uusimmat Tiedoitteet

13.3.2020KoronavirusLue lisää »

Autopaikat

 

Pysäköinti Sampolan alueella

Sampolan Lämpö ja Huolto Oy omistaa Sampolan alueella olevat pysäköintialueet, lukuun ottamatta Sampolan Palvelukeskuksen omistamaa pysäköintialuetta (kortteli 24) ja korttelia 29, joka on ko. korttelin taloyhtiöiden omistuksessa. Pysäköintialueilla olevat lämmitystolpat ja autotallit ovat alueen asukkaiden omia mutta itse parkkiruudun maa-alue on Sampolan Lämpö ja Huolto Oy:n. Autotalli tai sähkölämmitystolpan omistajien/haltijoiden tulee solmia vuokrasopimus Sampolan Lämpö ja Huolto Oy:n kanssa itse ko. autopaikasta. Vuokralla katetaan pysäköintialueiden hoito- ja huoltokustannukset. Kulutettu sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti autopaikasta riippuen joko autopaikkaryhmittäin tai oman takamittauksen mukaan. Autopaikat on kaikki varustettu sähköpistorasialla auton moottorilämmitintä varten.Sisätilalämmittimien käyttö on kielletty, koska moottori- ja sisätilalämmittimien yhteinen tehontarve ylittää kunkin paikoitusalueen sähköryhmäkeskuksen salliman kuormitustason. Autolämmityspaikkoja on korttelista riippuen, joko yhteiskellolla tai omalla ajastinkellolla varustettuna.

Kaikkien vuokrattavien autopaikkojen sopimusasiat hoitaa Sampolan Lämpö ja Huolto Oy:n asiakaspalvelu, puh. (02) 6302 500, lukuun ottamatta YH-Asunnot Oy:n autopaikkoja.

Sampolan Lämpö ja Huolto Oy:llä on sopimus parkkialueiden vartioinnista G4S-Vartioinnin kanssa.

 

Ohjeita autopaikkojen käyttäjille

Sampolassa on voimassa aluepysäköintikielto eli pysäköinti on sallittu ainoastaan siitä erikseen liikennemerkillä ilmoitetulla alueella. Etenkin hälytysajoneuvojen ja lumenaurauskaluston liikkumisen kannalta on tärkeää, ettei autoja pysäköidä muualle kuin merkityille paikoille.

Määräysten mukaan liitäntäjohtoja ei saa jättää roikkumaan pistorasiaan, niin että johdon päähän pääsee kiinni ilman avainta. Pistorasiakeskuksenkansi on ehdottomasti pidettävä aina lukittuna, etenkin lasten turvallisuuden vuoksi. Pistorasiakeskukset ovat vanhaa mallia, ja niistä puuttuu vikavirtasuojat. Sähköiskuvaaran vuoksi liitäntäjohtojen ja lohkolämmittimien kunnosta on huolehdittava erityisesti; johdon tai auton käyttäjä on vastuussa laitteistaan. Rikkinäisistä lämmitysasioista voi ilmoittaa vikailmoitusten vastaanottoon, puh. (02) 530 2500. Kaikenlainen korjaustoiminta renkaiden vaihtoa lukuun ottamatta on pysäköintialueilla kielletty.

Paikoitusalueet on tarkoitettu liikenteessä oleville ajoneuvoille kilvissä mainituin rajoituksin. Käyttämättömät, rekisteröimättömät ja huonokuntoiset autot poistetaan paikoitusalueilta Porin kaupungin toimesta romuajoneuvoina. Mikäli joudutte poikkeuksellisesti seisottamaan ajoneuvoanne pidemmän aikaa on siitä hyvä ilmoittaa Sampolan Lämpö ja Huolto Oy:n.