• Kouvonraitti 3, 28370 PORI
  • (02) 6302 500
  • huolto(at)sampolanlampo.fi

Autopaikat

Pysäköinti Sampolan alueella

Sampolan Lämpö ja Huolto Oy omistaa Sampolan alueella olevat pysäköintialueet, lukuun ottamatta Sampolan Palvelukeskuksen omistamaa pysäköintialuetta (kortteli 24) ja korttelia 29, joka on ko. korttelin taloyhtiöiden omistuksessa.

Lämmitystolpat, autotallit ja parkkiruudut

Pysäköintialueilla olevat lämmitystolpat ja autotallit ovat alueen asukkaiden omia, mutta itse parkkiruudun maa-alue on Sampolan Lämpö ja Huolto Oy:n. Autotallin tai sähkölämmitystolpan omistajien/haltijoiden tulee solmia itse vuokrasopimus Sampolan Lämpö ja Huolto Oy:n kanssa ko. autopaikasta.

Vuokralla katetaan pysäköintialueiden hoito- ja huoltokustannukset, ja kulutettu sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti autopaikasta riippuen joko autopaikkaryhmittäin tai oman takamittauksen mukaan.

Autopaikat on kaikki varustettu sähköpistorasialla auton moottorilämmitintä varten. Sisätilalämmittimien käyttö on kielletty, koska moottori- ja sisätilalämmittimien yhteinen tehontarve ylittää kunkin paikoitusalueen sähköryhmäkeskuksen salliman kuormitustason. Autolämmityspaikkoja on korttelista riippuen joko yhteiskellolla tai omalla ajastinkellolla varustettuna.

Vuokra-asioissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Kaikkien vuokrattavien autopaikkojen sopimusasiat hoitaa Sampolan Lämpö ja Huolto Oy:n asiakaspalvelu, puh. (02) 6302 500, lukuun ottamatta YH-Asunnot Oy:n autopaikkoja.

Sampolan Lämpö ja Huolto Oy:llä on sopimus parkkialueiden vartioinnista Avarn Securityn kanssa. 

Ota yhteyttä »

Ohjeita autopaikkojen käyttäjille

Aluepysäköintikielto. Sampolassa on voimassa aluepysäköintikielto eli pysäköinti on sallittu ainoastaan siitä erikseen liikennemerkillä ilmoitetulla alueella. Etenkin hälytysajoneuvojen ja lumenaurauskaluston liikkumisen kannalta on tärkeää, ettei autoja pysäköidä muualle kuin merkityille paikoille.

Pistorasiakeskusten käyttö. Määräysten mukaan liitäntäjohtoja ei saa jättää roikkumaan pistorasiaan niin, että johdon päähän pääsee kiinni ilman avainta. Pistorasiakeskuksen kansi on ehdottomasti pidettävä aina lukittuna, etenkin lasten turvallisuuden vuoksi. Pistorasiakeskukset ovat vanhaa mallia, ja niistä puuttuu vikavirtasuojat. Sähköiskuvaaran vuoksi liitäntäjohtojen ja lohkolämmittimien kunnosta on huolehdittava erityisesti; johdon tai auton käyttäjä on vastuussa laitteistaan.

Rikkinäisistä lämmitysasioista voi ilmoittaa vikailmoitusten vastaanottoon, puh. (02) 630 2500.

Korjaustoimet pysäköintialueilla. Kaikenlainen korjaustoiminta, lukuun ottamatta renkaiden vaihtoa, on pysäköintialueilla kielletty.

Käyttämättömät autot. Paikoitusalueet on tarkoitettu liikenteessä oleville ajoneuvoille kilvissä mainituin rajoituksin. Käyttämättömät, rekisteröimättömät ja huonokuntoiset autot poistetaan paikoitusalueilta Porin kaupungin toimesta romuajoneuvoina.

Mikäli joudut poikkeuksellisesti seisottamaan ajoneuvoasi pidemmän aikaa, on siitä hyvä ilmoittaa Sampolan Lämpö ja Huolto Oy:n.

Päivystys klo 16.00–8.30

044 6302 510